Download Idol School Episode 10 Subtitle Indonesia

Download Idol School Subtitle Indonesia

Download Idol School Subtitle Indonesia

Download Idol School ( Sub Indo ) – Idol School is a variety program with the format of a girl group education institution, and the top students will graduate and debut as a girl group. The first episode is scheduled to air on July 13, 2017 at 9:30 p.m. KST.

Idol School will take place at English Village in Paju. The location was most recently used for Produce 101. The students of the show will go through 11 week training and the top students will be debuting in a girl group after graduation.

Kim Heechul has been confirmed as the homeroom teacher of the show while actor Lee Soon Jae will be the principal. The head producer will be Black Eyed Pilseung, and other vocal and dance teachers will include Jang Jin Young, Park Joon Hee, and Stephanie.

Download Idol School

www.dramaencode.com
Info Video:
360p | format mp4 | Hardsub Indo
540p | format mkv | RAW
720p | format mkv | RAW

Episode 1
360p : Uptobox | Solidfiles | GDrive | Openload | Usercloud | Downace | Zippyshare | Mirror
540p : Uptobox | Solidfiles | GDrive | Openload | Usercloud | Downace | Mirror
Subtitle Indonesia | English Subtitle

Episode 2
360p : Uptobox | Solidfiles | GDrive | Openload | Usercloud | Uppit | Downace | Zippyshare | Mirror
540p : Uptobox | Solidfiles | GDrive | Openload | Usercloud | Downace | Mirror
720p : Uptobox | Clicknupload | GDrive | Openload | Usercloud | Downace | Mirror
Subtitle Indonesia | English Subtitle

Episode 3
360p : Uptobox | Solidfiles | GDrive | Openload | Usercloud | Downace | Zippyshare | Mirror
540p : Uptobox | Solidfiles | Clicknupload | GDrive | Openload | Usercloud | Downace | Mirror
720p : Uptobox | Clicknupload | GDrive | Openload | Usercloud | Downace | Mirror
Subtitle Indonesia | English Subtitle

Episode 4
360p : Uptobox | Solidfiles | GDrive | Openload | Usercloud | Downace | Zippyshare | Mirror
540p : Uptobox | Solidfiles | GDrive | Openload | Usercloud | Downace | UppitMirror
720p : Uptobox | Clicknupload | GDrive | Openload | Usercloud | Downace | Mirror
Subtitle Indonesia | English Subtitle

Episode 5
360p : Uptobox | Solidfiles | GDrive | Openload | Usercloud | Downace | Zippyshare | Mirror
540p : Uptobox | Solidfiles | GDrive | Openload | Usercloud | Downace | UppitMirror
720p : Uptobox | Clicknupload | GDrive | Openload | Usercloud | Downace | Mirror
Subtitle Indonesia | English Subtitle

Episode 6
360p : Uptobox | Solidfiles | GDrive | Openload | Usercloud | Downace | Zippyshare | Mirror
540p : Uptobox | Solidfiles | GDrive | Openload | Usercloud | Downace | UppitMirror
720p : Uptobox | Clicknupload | GDrive | Openload | Usercloud | Downace | Mirror
Subtitle Indonesia | English Subtitle

Episode 7
360p : Uptobox | Solidfiles | GDrive | Openload | Usercloud | Downace | Zippyshare | Mirror
540p : Uptobox | Solidfiles | GDrive | Openload | Usercloud | Downace | UppitMirror
720p : Uptobox | Clicknupload | GDrive | Openload | Usercloud | Downace | Mirror
Subtitle Indonesia | English Subtitle

Episode 8
360p : Uptobox | Solidfiles | GDrive | Openload | Usercloud | Downace | Zippyshare | Mirror
540p : Uptobox | Solidfiles | GDrive | Openload | Usercloud | Downace | Uppit | Mirror
720p : Uptobox | Clicknupload | GDrive | Openload | Usercloud | Downace | Mirror
Subtitle Indonesia | English Subtitle

Episode 9
360p : Uptobox | Solidfiles | GDrive | Openload | Usercloud | Downace | Zippyshare | Mirror
540p : Uptobox | Solidfiles | GDrive | Openload | Usercloud | Downace | UppitMirror
720p : Uptobox | Clicknupload | GDrive | Openload | Usercloud | Downace | Mirror
Subtitle Indonesia | English Subtitle

Episode 10
360p : Uptobox | Solidfiles | GDrive | Openload | Usercloud | Downace | Zippyshare | Mirror
540p : Uptobox | Solidfiles | GDrive | Openload | Usercloud | Downace | UppitMirror
720p : Uptobox | Clicknupload | GDrive | Openload | Usercloud | Downace | Mirror
Subtitle Indonesia | English Subtitle

Info : Variety Show Idol School selanjutnya akan diupdate di halaman ini silahkan di bookmark.

177 Comments

  1. kalau boleh tau sub ny ada sampai berapa hari ya min?
    hehhee.. maaf y min… kalau aku gk sabar… dan makasih admin yg baik..
    faighting

  2. BOSAN NUNGGU.

    Pasti ntar bakal ada komen ‘Ya kalau bosan nunggu, gausah di download. Buat aja sub sendiri. Sabar kek.’ Sok iye bgt, padahal sendirinya juga lelah nunggu eaaa

  3. min please eps 2 sub indo please please please please

    mohon dengan sangatttttttt🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏👫🙏🙏🙏🙏

    • kalau ada subnya pasti mimin langsung update , tapi sampai sekarang belum munncul bahkan engsubnya juga belum ada 🙁

  4. Subber nya pilih kasih kayanya wkwk drama lain cepet banget nge sub idol school malah terbengkalai 🙁 keliatan banget ga suka nya 🙁

  5. Apa karna idol school udah banyak komentar negativenya ya? Jd banyak yg ga minat buat nonton(?) *abaikaninihanyasebuahopiniyggaje

  6. jamuran nunggu sub eps 2. sampe sampe eps 3 udah nongol, eps 2nya masih belum ada sub~
    di situs sebelah juga dibagi 3 part dan baru part 1 yang ada english subnya…

    • iya… mrka udh teriliminasi.. ttpi mrka msih bisa ikt di idol school sebagai siswa regular dengan catatan mreka ttpi tdk bsa debut … gtu sih yg aku tau pas bca beritanya

  7. Kok ep 3 nggak dijadiin 360 sih min? Kan biar enak nontonnya langsung di hp, hardsub
    Tapi tetap gumawo kok min Fighting 💪

    • dikerjain ini ya nanti di cek aja ^^
      Info : Untuk drama kemungkinan akan lama dan diupdate secara berkala karena minggu” ini mimin sedang banyak kegiatan. harap maklum ya ^^

  8. Yee, mimin mah selalu didepan, pdhl sub indo eps 6 aja blm ada ehh, udh up aja eps 7. Tapi blm aku tonton sih nih eps 6 nunggu sub indo, tpi udh kepo 😂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*